DOVOLIM SI BITI SREČNA MAMI

Draga mama, imaš pravico tudi ti živeti. Čudovita si!

Sram, krivica, nisem dovolj dobra?

Ste mamica, ki je iz dneva v dan bolj utrujena, razdražena in neprespana? Imate dovolj skrbi za druge, saj ste pozabile nase kot na žensko, na svoje dostojanstvo, svojo pravico do počitka, radosti, ženskosti? Želite v sebi ponovno prebuditi žensko, ki je uspešna, zna reči ne, in je še vedno predana otrokom? Želite reči novim priložnostim in življenju DA?

Personaliziran paket, ki vas bo v treh tednih vodil do srečne in spočite mamice! To so lekcije, ki vam bodo ob upoštevanju korenito spremenile vaše življenje. Dali si boste dovoljenje za uživanje in odločile za čas zase. Ta program je preizkusilo že mnogo žensk, in pravijo, da so postale NOVE ženske in mame, ki so razvile svoje potenciale, predvsem pa so postali otroci srečni in radostni.

Program VKLJUČUJE:

  • uvodno online srečanje – analizo vaše trenutne situacije, ki vas drži v tej vlogi in rešitve, kako to izpustiti;
  • 1 x online zaključno srečanje;
  • video podporo (21 kratkih in jedrnatih modulov-saj verjamem, da je vaš čas dragocen in nimate časa 1 uro sedeti pred računalnikom);
  • sekcijo: najpogostejša vprašanja in odgovori;
  • gradivo (delovni zvezki);
  • najboljše rešitve za vaše zaposleno družinsko življenje, ki jih najdemo skupaj preko vprašanj.

Kratke in učinkovite lekcije, v katerih dobite komplet znanja in tehnike za duhovno transformacijo, ki vpliva na vas in vaše bližnje.

TRAJANJE: 21 dni programa, ki vam ostane za vedno

REZULTAT: Srečna in spočita mami

CENA: 599,00 EUR