INDIVIDUALNO SVETOVANJE in PODPORA – BREZPLAČNI POSVET

Noben trenutek ni prepozno za spremembo. Skupaj začnimo graditi boljši jutri in se dvignimo višje skupaj!

Odkrijte svojo notranjo moč in potencial z našim individualnim psihosocialnim svetovanjem po metodi kognitivno-vedenjske terapije (KVT).

S posebnimi tehnikami vas vodimo skozi proces, ki vam omogoči razvoj vaših najglobljih potencialov in sposobnosti, ki jih lahko uporabite za uresničevanje svojih ciljev.

Ustvarite življenje, ki ga želite!💪

Na prvem brezplačnem online posvetu, ki traja 20 min, se dogovorimo, kaj so vaši prioritetni izzivi in kako se jih bomo lotili, da čimprej in trajno dosežete rezultate.

Kaj lahko pričakujete na BREZPLAČNEM POSVETU:

 • Boljše obvladovanje strahov in anksioznosti: S pomočjo našega individualnega svetovanja po metodi KVT boste razvili orodja in tehnike za boljše obvladovanje strahov in anksioznosti. Naša terapija vam bo omogočila, da se naučite prepoznavati negativne misli in jih nadomeščati z bolj konstruktivnimi, kar bo izboljšalo vaše duševno počutje.
 • Samozavest in večja samostojnost: Pri našem posvetu boste pridobili več samozavesti in občutek samostojnosti. Kasneje boste s tehnikami KVT boste lahko dvome in strahove, ki vas omejujejo, ter se odločili za odločnejše korake v svojem življenju.
 • Trajni rezultati in osebna rast: Nudimo vam strokovno vodenje, ki vodi do trajnih rezultatov. Naš pristop k KVT je usmerjen v dolgoročno osebno rast. S temeljitim razumevanjem svojih miselnih procesov in vedenjskih vzorcev boste sposobni nenehno napredovati v svoji osebnostni rasti.

Ponujamo vam enostaven način za rezervacijo vašega termina. Preprosto uporabite spodnji koledar in izberite želeni datum.

 

INDIVIDUALNO PSIHOSOCIALNO SVETOVANJE IN PODPORA

Mnenja naših klientk

Svetovanje po metodi KVT pri Mojci je bilo resnično življenjsko spreminjajoče. Naučila sem se, kako prepoznavati in premagovati svoje negativne misli ter spremenila svoj odnos do strahov in anksioznosti. Zdaj se počutim bolj samozavestno in pripravljeno na premagovanje izzivov. Hvala! Posebej sem hvaležna Mojci, ker mi je pomagala zamenjati utrujajočo službo in postala sem uspešna mamica z dvema čudovitima otrokoma.

Mija S.

Nisem vedela, kaj pričakovati od svetovanja, a sem bila prijetno presenečena. Mojca je izkazala izjemno empatijo in razumevanje, kar mi je pomagalo razrešiti dolgoletne težave in dvome. Rezultati so bili izjemni. Hvala, ker ste mi pomagali na poti do boljše mentalne in čustvene stabilnosti. Skupaj z Mojco sem uspela urediti izčrpavajoč odnos s starši in možem, postavila sem jasne meje in ponovno našla notranji mir.

Alenka H.

Srečala sem se z Mojco v obdobju mojega življenja, ko sem potrebovala jasnost in usmeritev. Njena strokovnost in podpora sta me popeljala skozi temne trenutke. Danes se počutim močnejšo in z več samospoštovanja. Iskreno priporočam njena individulana svetovanja vsem ženskam, ki iščejo pomoč. Prav tako mi je knjiga Pot do notranje preobrazbe pomagala, saj sem v njej našla aha momente in dodatno podporo na svoji poti sprememb.

Monika Š.

Vsak nov dan je priložnost za nov začetek. Ne glede na to, kaj se je zgodilo včeraj, danes lahko začnete graditi boljši jutri. Naša vrata so odprta za vašo pot do notranje moči, samopomoči in osebne rasti. Skupaj bomo premagovali izzive in se dvignili višje. Začnimo to potovanje skupaj.

Ženske, ne želimo več živeti v neredu, kaosu in nenehnem stresu. Ne želimo več občutiti nizke samopodobe, pustiti, da se nezaključene zadeve kopičijo, in živeti brez organizacije.

Svoboda je v vaših rokah. Brezplačna konzultacija po metodi KVT z mano vam lahko prinese:

Organizacijo in jasnost v vašem življenju:

Končajte s kaosom in neredom ter dosežite jasnost v svojih mislih in življenju.

Čustveno ravnovesje:

KEmocionalno ravnovesje: S pomočjo KVT lahko pridobijo orodja za boljše obvladovanje svojih čustev, kar bo prineslo večjo notranjo harmonijo.

Samozavest in pozitivno samopodobo:

 Premagajte nizko samopodobo in začnite verjeti vase.

Boljše odnose:

KVT pomaga razumeti lastne miselne vzorce in izboljšati komunikacijo, kar lahko privede do boljših odnosov s partnerjem, družino in prijatelji.

Uspeh in izpolnitev:

Nezaključene zadeve bodo postale preteklost, in začnite graditi življenje, ki si ga resnično želite. 

Veščine samopomoči:

Samopomočne veščine: S konzultacijo boste pridobile veščine, ki vam bodo pomagale, da se sami soočate z izzivi, kar bo kreiralo občutek neodvisnosti in samostojnosti. 

Mojca Rakovič Psihosocialna pomoč o meni

Individualno svetovanje je prilagojena oblika pomoči, ki vam lahko pomaga v številnih situacijah, med drugim:

 • Ko doživljate izzive ob življenjskih prehodih ali krizah, kot so selitev, zaključek šolanja, začetek ali izguba službe, rojstvo otroka, poroka, ločitev, bolezen, upokojitev in podobni pomembni dogodki.

 • Ko se srečujete z zapleti v vaših odnosih, bodisi s sorodniki, partnerjem, prijatelji ali sodelavci.

 • Ko se počutite stisnjeni zaradi izgube pomembne osebe v vašem življenju.

 • Ko ste v konfliktu zaradi pomembnih odločitev in ne najdete poti za sprejem.

 • Ko se srečujete z izzivi pri vzgoji otrok, vključno s postavljanjem meja, zadovoljevanjem otrokovih potreb, obvladovanjem otrokovih izpadov in izboljšanjem komunikacije z vašimi otroki.

 • Ko se spopadate z občasnim stresom in težavami pri sprostitvi.

 • Ko pogosto čutite utrujenost ali izčrpanost zaradi zahtev vašega vsakdanjega življenja.

 • Ko se počutite osamljene in iščete podporo in razumevanje.

 • Ko se znajdete na točki, ko želite opustiti preteklost in začeti na novo, bodisi v karieri, študiju, poslu ali drugih pomembnih vidikih vašega življenja.

  Vaša pot do pozitivnih sprememb se začne z brezplačno konzultacijo. Pridružite se nam in odkrijte, kako lahko spremenite svoje življenje.

  Povratne informacije naših sodelujočih

  Ko sem se prvič obrnila na Mojco Rakovič, sem se počutila kot da sem v spirali kaosa. Bila sem zmedena in brez smisla, vendar mi je Mojca pomagala najti svojo pot. Z njenim vodstvom sem odkrila svoje želje in cilje. Danes se počutim močno in samozavestno. Zahvaljujoč njeni podpori sem po 10 letih končno zaključila študij.

  Maja B.

  Moja vsakdanja rutina je bila preplavljena z obveznostmi, toda Mojca Rakovič mi je pomagala, da sem našla ravnovesje. S svojo podporo sem postala srečna mamica, ki kljub vsem obveznostim najde čas zase in svoje strasti. Zahvaljujem se Mojci za vse, kar ste mi pomagali doseči. Hvala iz srca!

  Lara M.

  Kot mlada ženska, ki je delala v tujini, sem se vsak dan prebijala skozi delo, od jutra do večera. Moje življenje se je spremenilo v nenehno vožnjo med službo in domom, brez odmika. Bila sem preobremenjena in ves čas bolna. Takrat sem se obrnila na Mojco Rakovič. Njena podpora je bila ključnega pomena pri spremembi mojega življenja. Z njeno pomočjo sem znova odkrila radost v vsakodnevnih trenutkih in svojo ljubezen do plesa. Danes živim bolj uravnoteženo življenje in uživam v vsakem trenutku. Hvala, Mojca, ker ste mi pomagali ponovno najti sebe.

  Nuša L.

  Naša individualna svetovanja po metodi KVT so zasnovana tako, da vam pomagajo izboljšati vaše življenje in doseči vaše cilje. Naš cilj je, da vam pomagamo premagati nered, kaos in stres v vašem vsakdanjem življenju, ter vam ponudimo jasnost, organizacijo in notranje ravnovesje.

  S pomočjo svetovanja boste pridobili tudi večjo samozavest, boljšo samopodobo in veščine za izboljšanje odnosov z drugimi. Magistrica psihosocialne pomoči, Mojca Rakovič, vam bo stala ob strani na poti do pozitivnih sprememb. Pridružite se nam in odkrijte, kako lahko izboljšate kakovost svojega življenja.

  Potek individualnega svetovanja po KVT

  1. Uvodno Srečanje

  Prvo srečanje je namenjeno temu, da podelite, s katero težavo ali dilemo se srečujete. Naš cilj je razumeti vašo situacijo in potrebe. Glede na kompleksnost problema, ki ga rešujete, prvo srečanje lahko določi nadaljnji potek svetovanja. V nekaterih primerih se lahko že po prvem srečanju počutite, da ste dobili potrebno podporo in usmeritev za rešitev težave.

  2. Potek Svetovalnega Procesa

  Če vaša težava zahteva učenje novih načinov odzivanja in njihovo uspešno vključevanje v vsakdanje življenje, poteka svetovalni proces običajno skozi več srečanj. Število srečanj se prilagaja vašim potrebam, vendar običajno ne presega 12 srečanj. Srečanja potekajo običajno enkrat tedensko, vendar se lahko dogovorimo za drugačno pogostost glede na vaše želje in potrebe.

  3. Zaupnost

  Vse, kar boste povedali med svetovanjem, je strogo zaupno. Zaupnost je osnovno načelo našega dela. Izjema od zaupnosti je le v primeru, ko menimo, da obstaja resna nevarnost za vas ali druge. Pri našem svetovalnem delu upoštevamo Etični kodeks, ki ga določa Slovenska krovna zveza za psihoterapijo.

  Ne čakajte na boljši trenutek za spremembe. Začnite svojo pot do boljšega jutri že danes. Kontaktirajte nas za brezplačno uvodno srečanje in odkrijte, kako vam lahko pomagamo na poti do pozitivnih sprememb.

  Mojca Rakovič Psihosocialna pomoč PROGRAMI SLIDE