NOVA KNJIGA

POT DO NOTRANJE PREOBRAZBE

VODNIK Z ZGODBAMI ZA ŽENSKE

Knjiga je izšla 1. avgusta 2022. 

Knjiga “Pot do notranje preobrazbe” je vodnik z zgodbami za pogumne ženske.

Knjiga je napisana za vse vas, drage ženske!

SI ŽELITE SPREMEMBO?

Morda ste blizu dna in zrete navzgor proti svetlobi, iščete rešitev, morda ste že na svoji poti preobrazbe in želite narediti svež korak, morda ste »slučajno« prišli do te objave… In da ste naleteli na to knjigo, ki je izšla 1. avgusta 2022, ni naključje. Naključij pravzaprav sploh ni. Že dolgo več ne verjamem v njih. Vse se zgodi z namenom.
To je za vas darilo za življenje.

SI ŽELITE NOVEGA ZAČETKA?

Lahko pa samo iščete kaj več v življenju, morda sami ne veste, kaj. Želim, da prepoznate ta velik ZAKAJ. Zakaj je to pomembno, da naredite svojo notranjo preobrazbo. Pomembna je želja in enako pomembna je vaša goreča odločitev.

Avtorica Mojca Rakovič, mag. psihosoc. pomoči, na topel in izviren način spodbuja žensko moč in energijo, ki vas bo dvignila v visoko življenjsko stanje.

IMATE ŽE DOVOLJ ODLAŠANJA IN ISKANJA REŠITEV?

Knjiga zajema 10 konkretnih korakov, kako doseči notranjo in zunanjo preobrazbo, ki vam bosta za vedno spremenili življenje. Dodana vrednost vodniku za ženske so vaje in resnične zgodbe, ki jih je avtorica doživljala skozi lastne izkušnje.

Kdaj, če ne zdaj, je čas za vašo spremembo?

 

CENA: 24,90 EUR

KAJ O KNJIGI MENIJO DRUGI?

Knjiga Pot do notranje preobrazbe je vodnik za vse tiste, ki še iščejo svojo pot sreče. Avtorica s posebno nežnostjo bralko nagovori k samorefleksiji, ji vlije moč ter pokaže pot do potrebnih sprememb – z zaupanjem in vztrajnostjo. Nagovarja jo, da pogleda strahovom in preostalim oviram v oči ter skupaj z njimi pogumno naredi korak naprej. Vsaka na novo prebrana stran bralko navdahne z novim “aha momentom”, zato to ni priročnik, ki bi ga bilo vredno prebrati in za vselej odložiti, temveč v roke vzeti večkrat. Skozi branje knjige je moč čutiti iskren zgled avtorice, ki v zapisano verjame in ki svoje besede predvsem pristno ter polno živi. 

Daša Cek Stepančič, mag. psihosoc. pomoči,
vodja KVS Slovenija

Knjige rada berem oziroma sem. Z novorojenčkom mi je zmanjkalo časa. Ta knjiga pa me je potegnila in sem jo MORALA prebrati. Da ti misliti, kako vse vpliva na nas, tudi odnosi, ki jim ne damo veliko pomena. Všeč mi je vključena zgodba gospe, ki je doživljala stiske, kot jih vsi mi. Všeč so mi vprašanja, ki ti res dajo misliti in se vprašaš stvari, ki se jih drugače ne. Knjigo priporočam vsem, ki se iščejo ali pa si želijo poglobiti odnose okoli sebe. Najbolj pa mi je v spominu ostalo, da moški hitro pozabijo, ženske pa se spomnimo stvari izpred dveh let. To mi je odprlo oči pri odnosu s partnerjem. Super knjiga.

Sara Praznik

Osebna preobrazba ni lahka pot. Avtorica v knjigi jasno, preprosto in sočutno odstira ženski moč, da upa stopati po svoji poti. Da zmore prepoznati vse svoje ovire, ki ji preprečujejo razvoj svojih potencialov. Želja. Zadovoljevanje svojih potreb. Odpira ji pot v intuicijo in osebno zaupanje. Zaupanje v ženstvenost. V žensko. Bogatost knjigi dajejo osebne izpovedi, ki so odličen kažipot. Priložnost, da bolje pogleda vase. V svojo ranljivost. Da zmore postavljati meje. Pokaže ji pot osebne rasti. Knjiga je prav zato dragoceno darilo ženski.

Drago Švajger,

magister ZDT, psihoterapevt in vodja centra za psihoterapijo Uglašeni odnosi

Knjiga Pot do notranje preobrazbe ženskam približa idejo o tem, da je preobrazba mogoča, če imajo v rokah prava orodja za ta preobrat. V desetih korakih boste lahko dobili voljo in moč za to, da stopite na pot, ki vas pripelje do tega, kar zares ste. Mojca Rakovič v knjigo vplete zgodbo o Leoni, ki neustrašno uresničuje sebe in stopa korak za korakom v boljše življenje, kar bralki pomaga vizualizirati svojo lastno pot. Knjigo priporočam vsem ženskam, ki iščete konkretne korake, ki vam lahko vrnejo vero vase in v svojo moč. Spoznale boste, kaj pomeni biti ženska. V kakšnih vlogah se ženska lahko znajde in kako se ta vloga prepleta z drugimi ljudmi v njenem življenju. Orodja, ki jih Mojca poda, vam bodo pomagala, da stkete pristne odnose in vloge, v katerih se znajdete, ter hkrati ohranite pristen del sebe in svoje ženskosti. 

Manca Macuh

Vašo knjigo sem v celoti prebrala isti dan, ko sem jo prejela, kljub priporočilu, ki sem ga nekje vmes zasledila, da jo je smiselno vmes odložiti in malo premisliti. Na podlagi tega lahko verjamete, da mi je všeč.
Po tem se počutim nekako osvobojeno. Opomnila me je, da sem za svojo srečo v prvi vrsti odgovorna sama in da je nesmiselno čakati na to, da me bo kdo drug osrečil. To sicer že dolgo vem, pa kljub temu pride obdobje, ko pozabim. Zato je tako branje odlično sredstvo, da me spet spomni.
Se mi zdi, da imamo žene, mame itd…po večini precej podobne izkušnje, zgodbe.
Zato je res super, da obstajate ljudje, ki opravljate to svoje poslanstvo.

J.

Izkušnje drugih nam omogočijo veliko hitrejše napredovanje na lastni poti, morda lahko hitreje dobimo novo dobro idejo, začutimo, kaj je za nas in kaj ne. Kaj bomo ohranili, uporabili in kaj spremenili, zavrgli. Kljub temu da mora vsak najti, imeti in živeti svojo pot, pa nam ni treba iti vedno povsem od začetka, in če želimo svetlobo, nam ni treba odkriti žarnice, če je ta že odkrita. Na koncu je lahko vsak zmagovalec. Vsak, ki svojo pot zares hodi. Nikoli ni samo lahko in lepo, a bistvo je, da najdemo harmonijo in ne hrepenimo po zgolj veselju, ampak predvsem zadovoljstvu, ki je lahko dolgotrajno in s tem harmonično.

dr. Veronika Podgoršek

Iz Predgovora knjige Pot do notranje preobrazbe