Pot do dobrega počutja

Webinar petih predavateljev

 

V današnjem hitrem tempu življenja in obremenjujočih situacijah je stalna utrujenost postala nekaj normalnega. Pogosto smo ujeti v začaranem krogu pritiska in pričakovanj, ki jih čutimo iz okolice, in to nam preprečuje, da bi razvili svoje potenciale.

V takšnih okoliščinah se pogosto postavimo na drugo, tretje ali celo zadnje mestu. Zavedamo se, da zaradi pomanjkljive komunikacije, pomanjkanja samozaupanja in prekomernega pritiska iz okolice nismo zadovoljni s svojim življenjem. Vse prepogosto pridemo celo do roba izgorelosti. Hkrati pa čutimo, da obstaja nekaj drugega, nekaj več, vendar se nam zdi, da nimamo časa ali energije, da bi odkrili pot do rešitve.

V takšnih trenutkih je ključno, da še pravi čas najdemo načine, kako se ustaviti, se reflektirati in povezati s svojim notranjim jazom.

Poskrbite zase, bodite ljubeči do sebe in poiščite pomoč, ko jo potrebujete. 

Vam je kaj od spodaj napisanega znano?

– Občutek pomanjkanja energije.

– Izguba motivacije za dejavnosti, ki so vas nekoč veselile.

– Težave z zaznavanjem, zbranostjo, kratkotrajnim spominom.

– Občutek nezadostnosti, nepomembnosti ali nesposobnosti.

– Nezadovoljstva nad življenjem.

– Občutek neizpolnjenosti.

Če je na vsaj eno vprašanje padel odgovor DA, potem se prijavi na ta BREZPLAČEN WEBINAR.

  •  
Kreativnost

Sašo Dolenec

 

Osebnostna rast

Ksenija Bažon

Mojca Rakovič

 

Zdravje pri delu

Klaudija Vertačnik

Mateja Letnar

Povezovanje

Povezovanje

Mateja Letnar

Mateja Letnar

Predavateljica

Mateja Letnar, ki pomaga zaposlenim mamicam do boljšega počutja. Z reflekso, Bownovo terapijo, sprostitvenimi tretmaji in delavnicami spodbuja moč dragocenega dotika, ki sprošča, v različnih življenjskih situacijah, doma in službi. Zase ali svoje najbližje.

Klaudija Vertačnik

Klaudija Vertačnik

Predavateljica

Klaudija Vertačnik je mag. psihosocialne pomoči in dela na področju promocije zdravja,
predvsem v smeri krepitve dobrega počutja in duševnega zdravja.
Ima dolgoletne izkušnje v gospodarstvu z vodenjem, zato
strastno rada dela z ljudmi in za ljudi.
Ksenija Bažon

Ksenija Bažon

Predavateljica, organizatorka

Ksenija Bažon nam bo pokazala kontra pot – kako s kreativnostjo spodbuditi osebno rast in zdravje pri delu oziroma zdravje na sploh. Kreativnost je veščina, ki jo krepimo in nadgrajujemo, imamo pa jo vsi. Njena pot rasti je resnično sledila naslovu, danes pa s pomočjo pisanja pomaga risati kažipote do zdravja in uspeha.

Sašo Dolenec

Sašo Dolenec

Predavatelj

Sašo Dolenec, ljubitelj kuhanja, ki je zaradi zdravja, pomankanja časa in stalnega iskanja dobrih receptov razvil sistem “u izi” kuhanja preprostih, hranljivih in hitro pripravljenih jedi. To znanje predaj preko profila “Futr u izi”.

Ker vem, da je kuhanje lahko stres, ob pravilnem sistemu pa strast, vam želim predstaviti sistem priprave kosil, ki vam ne bodo vzela več kot pol ure na dan, pa bodo vseeno dobra, zanimiva in sestavljena iz vsem znanih sestavin. Tako bo tudi ob napornem in natrpanem urniku kuhanje bilo lahkotno, bolj “u izi”.

Mojca Rakovič

Mojca Rakovič

Predavateljica, organizatorka

Mentorica za ženske, magistrica psihosocialne pomoči, mama trem sončkom, pisateljica, avtorica knjige Pot do notranje preobrazbe in številnih člankov. S pomočjo kognitivno-vedenjske tehnike vam pomaga najti samega sebe, tisto, kar vas radosti v življenju, elan za polno življenje.

Pri delu izhaja iz svoje lastne izkušnje, kako je iz sramežljive punce iz majhnega kraja na Pohorju uresničila sanje, dvignila svojo samozavest, se opolnomočila, zaključila dva študija, da lahko pomaga drugim.

 

Nova doživetja

Kaj pričakovati?

Naša želja je, da ba bomo izražali navzven več sebe.

Ustvarjalnost je ključna lastnost, ki nam omogoča, da razvijamo nove ideje, rešujemo probleme in izstopamo iz množice ali »out of the box«. In večina je mnenja, da biti ustvarjalen, kreativen ni veščina, ki jo lahko krepiš, temveč se z njo rodiš.

Temu ni tako.

Je pa res, da lahko stres, utrujenost doma ali v službi in monotono delo ali življenje zavirajo našo ustvarjalnost ter ovirajo našo sposobnost, da izrazimo sebe, svoje potenciale. Včasih tudi željo, da bi stopili iz cone udobja.

Tu pa se soočimo z dejstvom: »Vse je mogoče!«

Na webinarju “Pot do dobrega počutja” boste imeli možnost odkriti sebe, saj vam bo šest predavateljev odstiralo tančice kreativnosti, osebne rasti in zdravja (na delovnem mestu).

To je naš namen. Da ima vsak možnost razviti ali odkriti in nadgraditi svoje ustvarjalne strani.

Uporabni nasveti

Osredotočili se bomo na to, kako lahko osebna rast in zdravje pri delu vplivata na posameznikovo kreativnost. Skupaj bomo raziskali tehnike za spodbujanje ustvarjalnosti, ki jih lahko uporabljate na delovnem mestu ali doma. Tehnike, znanja za pripravo hitrih, barvitih in okusnih obrokov, izdelavo unikatnih izdelkov na eni strani, čustva, stres in bolezni na drugi strani in nujna osebna rast, ki povezuje oba stebra ali ju prepleta v močno vrv.

Prav tako bomo delili uporabne nasvete, kako se izogniti blokadam pri ustvarjanju in kako vzdrževati visoko raven produktivnosti ter kreativnosti.

Izpolnite podatke za prijavo na webinar!

Webinar Pot do dobrega počutja
Marketing by

Pridruži se nam!

Če ste pripravljeni odkriti svoj ustvarjalni potencial in razviti nove prakse za spodbujanje kreativnosti, se pridružite našemu webinarju “Pot do dobrega počutja”.

Veselimo se vaše udeležbe!

Prijava na webinar

Pridobi mojo karto!

Kontakt

info@potpreobrazbe.si

Copyright © 2024 Divi. All Rights Reserved.