Posebna ponudba:

Webinar ZDRAVA SAMOZAVEST 

ZA ŽENSKE IN MOŠKE

Izkoristite to enkratno priložnost!

Si želite dvigniti vašo samopodobo?

IZKORISTITE POSEBNO PONUDBO, KI VELJA 10 MIN:

Ogled webinarja “Zdrava Samozavest” vam bo v veliki meri pomagal izboljšati samopodobo, ki je temelj vsega, kar boste dosegli v življenju. Nizka samopodoba, ta notranji glas, ki včasih izraža dvome o naših sposobnostih in vrednosti, lahko močno vpliva na našo uspešnost in dobro počutje.

Skupaj bomo raziskali, kaj pomeni imeti samozavest in samospoštovanje, kako ju graditi ter se znebiti negativnih prepričanj o sebi. Z ogledom našega webinarja boste okrepili svoje zaupanje in se odpravili na pot k boljšemu počutju in večjim dosežkom.

Webinar je posnet vnaprej, zato si ga lahko ogledate kadarkoli vam najbolj ustreza.

Komu je webinar namenjen?

Prav vam, ki želite:

– pri sebi prepoznati znake nizke samozavesti in jih odpraviti,

– sprejeti svojo preteklost,

– želite prerasti v najboljšo različico sebe in

– raziskovati življenje s svojo novo odkrito ljubeznijo do sebe.

Ocenjeno je, da 85 % odraslih doživi nizko samozavest, tako da so možnosti visoke, da ste morda tudi vi med njimi.

Izboljšanje nizke samozavesti izboljša vašo kakovost življenja.

Webinar je posnet vnaprej in si ga lahko pogledaš kadarkoli in kjerkoli.

Kako lahko povečate občutke lastne vrednosti?

Nihče ni manj vreden od druge osebe in nihče se ne šteje za pomembnejšega. Poznavanje te podrobnosti je ključnega pomena. Da bi se počutili bolj samozavestni in imeli ZDRAVO SAMOZAVEST, odpravili strahove, da bi zaupali vase, si poglejte webinar Zdrava samozavest.

Veljavnost posebne akcije traja 10 min, po preteku časa, ponudba ne bo več veljavna.

V webinarju razkrijem nasvete za izboljšanje samozavesti, ki vam bodo pomagali priti do boljše samopodobe. Ne odlašaj in naredi nekaj zase še danes!

🔥 S tem webinarjem prejmete tudi 3 darila (v pdf obliki), ki vam bodo v pomoč pri vašem novem podvigu za “naslednji nivo” v samozavesti:

☀️ 1.) Merilec navad – s katerimi boste bolj dosledni in sploh boste pri sebi prepoznali, kje ste in kam želite iti.

☀️ 2.) Samorefleksija – s pomočjo tega delovnega lista boste dobili uvid o čustvih, ki jih še želite predelati in stvari, ki vam jemljejo čas in energijo

☀️ 3.) 10 samopomoči – S pomočjo tega plakata boste lahko imeli opomnik na vidnem mestu, kako si lahko vsak dan dvignete svoje razpoloženje. Ker si resnično zaslužite, da vam nič več ne “pokvari” dneva!

To so trije nepogrešljivi pripomočki pri dvigu nizke samozavesti, ki vam izboljšajo vašo kakovost življenja, zato ukrepajte ČIMPREJ!

KAJ PRIDOBIM Z WEBINARJEM IN BONUSI?

IZBOLJŠANJE  SVOJEGA POČUTJA

ZAUPANJE VASE

BOLJ JASNO SLIKO O SEBI,

KDO SEM , KAM GREM

SPREMENITE SVOJE ŽIVLJENJE ŽE DANES

Vaša pot do sebe je osebno potovanje, vendar vam ni treba iti po njej sami.
Dovolite nam, da vas vodimo do večje samozavesti z webinarjem “Zdrava samozavest”

in BONUSI, ki podpirajo vašo osebno preobrazbo.


Začnite že danes!

 

REDNA CENA: 14,90 EUR

AKCIJSKA CENA: 9,90 EUR

Mojca Rakovič, mag.

Mojca Rakovič, mag.

Avtorica knjige Pod do notranje preobrazbe v 10 korakih

Nekoč sem bila na boleči točki razpotja: iskala smisel življenja-kot da mora obstajati nekaj več, kot to, kar živim.  To je bil moj začetek, ko še nisem vedela, kaj si pravzaprav želim v življenju. Takrat nisem imela pojma, da lahko JAZ vplivam na svoje življenje.

Odrasla sem v majhnem kraju na vasi, obkrožena z žalostnimi zgodbami žensk, še posebej v odvisnih odnosih, ne da bi poskrbele zase, finančno obubožane, z nenehnimi izgovori, da ne zmorejo itd. Vse sem poznala v teoriji, kako dalje – nisem pa vedela, kako to prenesti v prakso. Skozi lastne izkušnje, izobraževanja, študij psihosocialne pomoči in dela z ljudmi sem prišla do številnih spoznanj za boljše življenje, ki sem jih strnila v knjigo.

In zdaj sem tukaj, kjer sem, želim deliti svojo izkušnjo s celim svetom, deliti svoje orodje “PREOBRAZBA V 10 KORAKIH”, da tudi vi ne boste šli skozi mukotrpne korake in ne boste zapravljali leta vašega časa, kot sem ga morala jaz, ampak da se tega naučite strnjeno skozi knjigo. Zdaj dogodke, odnose in ljudi okoli sebe sprejemam z mirom, z globokim razumevanjem in sočutjem. 

KAJ SO DRUGI POVEDALI O WEBINARJU Z BONUSI?

To je bil znak, da sem končno naredila korak naprej in začela delati v smeri, ki sem jo že čutila zadnjih 5 let. Hvala za spoznanje, da je z večjo samozavestjo vse mogoče.

In da je to odvisno od mene in od nikogar drugega.

Marina

Končno jasno in glasno povedano, kaj je samozavest in kaj lahko naredim zase, da mi pomaga, da jo izboljšam. Hvala za vsak povedan stavek, ki si ga bom vgraviral v srce.

Verjamem, da je to najboljša poteza, da se premaknem naprej in končno samozavestno postavim jasne meje in rečem NE.

Tomaž

Vsak dan se zbudim s hvaležnim srcem in novo željo po življenju, novim upanjem. Iskala sem in iskala in končno pridem do tega webinarja. Najbolj mi je všeč, ker govoriš sproščeno in preprosto, da lahko vsak razume.

Priporočam. HVALA!

Nina

Morda vas zanima tudi

KNJIGA POT DO NOTRANJE PREOBRAZBE

VODNIK Z ZGODBAMI ZA ŽENSKE

POLETNI PAKET MOJCA RAKOVIČ

SI ŽELITE NOVEGA ZAČETKA?

Lahko pa samo iščete kaj več v življenju, morda sami ne veste, kaj. Želim, da PRI SEBI prepoznate ta velik ZAKAJ, tako kot ga je avtorica pred nekaj leti.

 

Zakaj je to pomembno, da naredite svojo notranjo preobrazbo? Da greste naprej, opustite stare vzorce, ki vas vlečejo nazaj, morda izstopite iz vloge žrtve (nimam denarja, nimam časa, ne morem zaradi otrok, ipd.).

Pomembna je želja in enako pomembna je vaša goreča odločitev, da želite iti naprej.

Vsak dan, ko ste odložili odločitev, je izgubljen, vsak dan ste dlje proč od sebe.

Si želite še tako živeti? Je to življenje, ki si ga zaslužite? V knjigi dobite odgovore, kako se premakniti naprej in ZAKAJ. To veste vi globoko že v sebi, samo obuditi morate. 

 

PRVI NATIS KNJIGE JE BIL RAZPRODAN V TREH MESECIH

Kako kvalitetna je knjiga so bralci dokazali s tem, da je prvi ponatis bil razprodan v treh mesecih!

Kar nekaj se vas je javilo in mi poročalo o vaši preobrazbi, kako ste sedaj lahko šli naprej, kako ste spet začeli skrbeti zase, začeli telovaditi, se rešili nezdravih odnosov itd. Bravo!

 

Drugi ponatis je zunaj in čaka prav na vas, da tudi vi nekaj spremenite.

Življenje je prekratko, da bi se vrteli v nezdravih prepričanjih in neuporabnih mislih.

 

Gremo skupaj naprej, samo naprej!

BODITE V TOKU: PRIJAVITE SE V NAŠE NOVIČKE

Ostanite informirani o najnovejših nasvetih in ekskluzivnih ponudbah, ki vam bodo pomagale doseči svoje cilje in vas motivirale v vsakdanjem življenju.

Ko se vpišete v obrazec, dobite na email potrditveno sporočilo, ki ga je potrebno potrditi (preverite tudi v neželeno pošto).
Novičke NL Pot preobrazbe
Marketing by