Odkrijte moč preobrazbe z našim ekskluzivnim paketom

NOTRANJI SIJAJ

VODNIK Z ZGODBAMI ZA ŽENSKE + e-vaje + dodatni webinar

Skupaj do notranje moči!

Knjiga “Pot do notranje preobrazbe” je vodnik z zgodbami za pogumne ženske.

Ta transformativni paket vključuje:

📖 Knjigo Pot do notranje preobrazbe:

Potopite se v strani naše uspešnice, kjer boste našli 10 konkretnih korakov za preoblikovanje svojega življenja od znotraj navzven. Z zgodbami in smernicami, prilagojenimi ženskam, je ta knjiga vaš načrt do trajne spremembe.

🌟 E-vaje:

pridobite dostop do zbirke opolnomočenih e-vaj, ki dopolnjujejo učenja knjige. Te vaje vam bodo pomagale prenesti teorijo v prakso in vas opolnomočile za ukrepanje na vaši poti preobrazbe.

🎯 Spletni webinar ‘Tukaj in zdaj’:

oglejte si uporabni webinar, ki vas bo vodil skozi bistvo ‘tukaj in zdaj’. Naučite se tehnik čuječnosti in praktičnih strategij za sprejemanje sedanjega trenutka in pospešitev preobrazbe.

POLETNI PAKET MOJCA RAKOVIČ

Želite odkriti svojo pravo pot?

Morda že dlje časa čutite, da v vašem življenju manjka nekaj več, vendar morda niste povsem prepričani, kaj točno je. Avtorica te knjige je pred nekaj leti stala na podobnem razpotju.

Vendar pa vam želi razkriti, zakaj je notranja preobrazba tako ključnega pomena za vas. Gre za korak naprej, ki vas bo osvobodil iz starih vzorcev, ki vas zadržujejo nazaj. Morda je čas, da se odmaknete od vloge žrtve in začnete živeti življenje, ki si ga resnično želite.

Pomembna je vaša želja po spremembi, vendar enako pomembna je vaša goreča odločitev, da želite iti naprej. Vsak dan, ko odlašate, je izgubljen dan, dan, ko ste dlje stran od svojega resničnega jaza.

Si resnično želite živeti tako?

Ali pa si zaslužite več od življenja?

V tej knjigi boste našli odgovore na to vprašanje in mnoga druga, ki vam bodo pomagala odkriti svojo pravo pot in zakaj je tako pomembno.

Vse te odgovore že nosite v sebi, le obuditi jih morate.

Ta pristop poudarja željo po spremembi, osebni razvoj in možnost, da vsaka ženska najde svojo lastno pot k sreči in izpolnitvi.

Ali ste končno pripravljeni narediti korak naprej?

Nimate več časa za odlašanje in iskanje rešitev? Prišel je trenutek, da prevzamete nadzor nad svojim življenjem.

Knjiga ‘Pot do notranje preobrazbe’ vam bo razkrila 10 konkretnih korakov, ki so ključ do trajne spremembe v vašem življenju. To niso le prazne obljube, temveč preverjeni in preizkušeni nasveti, ki vam bodo pomagali stopiti na pot do svoje notranje moči.

Vendar pa ta knjiga ni le navodilo; je popotovanje. Skozi resnične zgodbe, ki jih je avtorica doživela na lastni koži, boste našli vpogled in razumevanje, ki vam bosta pomagala premagati ovire in odkriti svojo pravo pot.

Torej, kdaj je čas za vašo spremembo, če ne zdaj?

Zgrabite to priložnost in stopite na pot do svoje notranje in zunanje preobrazbe. Vaše boljše jutri se začne prav zdaj.

Mojca Rakovič, mag.

Mojca Rakovič, mag.

Avtorica knjige Pod do notranje preobrazbe v 10 korakih

 

Nekoč sem stala na razpotju življenja, iskala smisel in čutila, da mora obstajati več, kot sem takrat živela. To je bil začetek moje poti, ko še nisem vedela, kaj točno si želim. Nisem se zavedala, da imam moč oblikovati svojo usodo.

Moje otroštvo sem preživela v majhni vasici, obdano z zgodbami žensk, ki so se znašle v težkih odnosih, brez skrbi zase, finančno na dnu, polne izgovorov. Vse sem poznala v teoriji, vendar nisem vedela, kako to uresničiti v praksi. Preko lastnih izkušenj, z izobraževanjem in delom v psihosocialni pomoči sem pridobila vpogled in razumevanje za boljše življenje, ki sem ga strnila v svojo knjigo.

Zdaj sem tukaj, da svoje spoznanje delim z vami in s celim svetom. Delim svoje orodje, ‘Preobrazba v 10 korakih’, da ne boste morali prehoditi enakih napak in izgubljati leta časa, kot sem jih sama.

Moje poslanstvo je, da vam pomagam najti notranji mir, razumevanje in sočutje v odnosih ter začnete sprejemati svet okoli sebe na povsem nov način.

 

R

IZBOLJŠATE VSA PODROČJA SVOJEGA ŽIVLJENJA

KNJIGA JE KORISTNO ORODJE ZA VSO ŽIVLJENJE

V KNJIGI PRIDOBITE CELOTNO ORODJE V 10 KORAKIH ZA PREOBRAZBO

PRVI NATIS KNJIGE JE BIL RAZPRODAN V TREH MESECIH

Kako kvalitetna je knjiga, so bralci dokazali s tem, da je prvi natis bil razprodan v zgolj treh mesecih! To je navdihujoče!

🌟 Bravo, junakinje preobrazbe! 🌟

Kar nekaj vas je stopilo v stik z mano in delilo svoje zgodbe o preobrazbi: kako ste se premaknile naprej, začele skrbeti zase, vzljubile telovadbo, zapustile nezdrave odnose in še mnogo več. Vaše zgodbe so navdih za vse nas.

Drugi ponatis je tu in čaka prav na vas.

Tudi vi zaslužite notranjo in zunanjo preobrazbo, ki vas bo popeljala v srečnejše življenje.

🌈 Življenje je prekratko, da bi se ukvarjali s škodljivimi prepričanji in negativnimi mislimi.

Naj vas knjiga popelje na poti k spremembam. Gremo skupaj naprej, samo naprej! 🚀

Si želite iti naprej, opustiti staro in začeti na novo?

Potem je ta PAKET s knjigo Pot do notranje preobrazbe za vas enkratna priložnost, da začnete ustvarjati nove vrednote, se ceniti v globino sebe in si ustvarite, kar ste si vedno želeli.

CENA:

REDNA CENA: 69,90 EUR

AKCIJSKA CENA: 24,90 EUR

KAJ O KNJIGI MENIJO DRUGI?

Knjiga Pot do notranje preobrazbe je vodnik za vse tiste, ki še iščejo svojo pot sreče. Avtorica s posebno nežnostjo bralko nagovori k samorefleksiji, ji vlije moč ter pokaže pot do potrebnih sprememb – z zaupanjem in vztrajnostjo. Nagovarja jo, da pogleda strahovom in preostalim oviram v oči ter skupaj z njimi pogumno naredi korak naprej. Vsaka na novo prebrana stran bralko navdahne z novim “aha momentom”, zato to ni priročnik, ki bi ga bilo vredno prebrati in za vselej odložiti, temveč v roke vzeti večkrat. Skozi branje knjige je moč čutiti iskren zgled avtorice, ki v zapisano verjame in ki svoje besede predvsem pristno ter polno živi. 

Daša Cek Stepančič, mag. psihosoc. pomoči,
vodja KVS Slovenija

Knjige rada berem oziroma sem. Z novorojenčkom mi je zmanjkalo časa. Ta knjiga pa me je potegnila in sem jo MORALA prebrati. Da ti misliti, kako vse vpliva na nas, tudi odnosi, ki jim ne damo veliko pomena. Všeč mi je vključena zgodba gospe, ki je doživljala stiske, kot jih vsi mi. Všeč so mi vprašanja, ki ti res dajo misliti in se vprašaš stvari, ki se jih drugače ne. Knjigo priporočam vsem, ki se iščejo ali pa si želijo poglobiti odnose okoli sebe. Najbolj pa mi je v spominu ostalo, da moški hitro pozabijo, ženske pa se spomnimo stvari izpred dveh let. To mi je odprlo oči pri odnosu s partnerjem. Super knjiga.

Sara Praznik

Odzivi bralk in bralcev ter strokovnjakov pričajo o kvaliteti, strokovnosti in uporabnosti knjige.

%

ZADOVOLJSTVO BRALK IN BRALCEV

Osebna preobrazba ni lahka pot. Avtorica v knjigi jasno, preprosto in sočutno odstira ženski moč, da upa stopati po svoji poti. Da zmore prepoznati vse svoje ovire, ki ji preprečujejo razvoj svojih potencialov. Želja. Zadovoljevanje svojih potreb. Odpira ji pot v intuicijo in osebno zaupanje. Zaupanje v ženstvenost. V žensko. Bogatost knjigi dajejo osebne izpovedi, ki so odličen kažipot. Priložnost, da bolje pogleda vase. V svojo ranljivost. Da zmore postavljati meje. Pokaže ji pot osebne rasti. Knjiga je prav zato dragoceno darilo ženski.

Drago Švajger,

magister ZDT, psihoterapevt in vodja centra za psihoterapijo Uglašeni odnosi

Knjiga Pot do notranje preobrazbe ženskam približa idejo o tem, da je preobrazba mogoča, če imajo v rokah prava orodja za ta preobrat. V desetih korakih boste lahko dobili voljo in moč za to, da stopite na pot, ki vas pripelje do tega, kar zares ste. Mojca Rakovič v knjigo vplete zgodbo o Leoni, ki neustrašno uresničuje sebe in stopa korak za korakom v boljše življenje, kar bralki pomaga vizualizirati svojo lastno pot. Knjigo priporočam vsem ženskam, ki iščete konkretne korake, ki vam lahko vrnejo vero vase in v svojo moč. Spoznale boste, kaj pomeni biti ženska. V kakšnih vlogah se ženska lahko znajde in kako se ta vloga prepleta z drugimi ljudmi v njenem življenju. Orodja, ki jih Mojca poda, vam bodo pomagala, da stkete pristne odnose in vloge, v katerih se znajdete, ter hkrati ohranite pristen del sebe in svoje ženskosti. 

Manca Macuh

Vašo knjigo sem v celoti prebrala isti dan, ko sem jo prejela, kljub priporočilu, ki sem ga nekje vmes zasledila, da jo je smiselno vmes odložiti in malo premisliti. Na podlagi tega lahko verjamete, da mi je všeč.
Po tem se počutim nekako osvobojeno. Opomnila me je, da sem za svojo srečo v prvi vrsti odgovorna sama in da je nesmiselno čakati na to, da me bo kdo drug osrečil. To sicer že dolgo vem, pa kljub temu pride obdobje, ko pozabim. Zato je tako branje odlično sredstvo, da me spet spomni.
Se mi zdi, da imamo žene, mame itd…po večini precej podobne izkušnje, zgodbe.
Zato je res super, da obstajate ljudje, ki opravljate to svoje poslanstvo.

J.

Izkušnje drugih nam omogočijo veliko hitrejše napredovanje na lastni poti, morda lahko hitreje dobimo novo dobro idejo, začutimo, kaj je za nas in kaj ne. Kaj bomo ohranili, uporabili in kaj spremenili, zavrgli. Kljub temu da mora vsak najti, imeti in živeti svojo pot, pa nam ni treba iti vedno povsem od začetka, in če želimo svetlobo, nam ni treba odkriti žarnice, če je ta že odkrita. Na koncu je lahko vsak zmagovalec. Vsak, ki svojo pot zares hodi. Nikoli ni samo lahko in lepo, a bistvo je, da najdemo harmonijo in ne hrepenimo po zgolj veselju, ampak predvsem zadovoljstvu, ki je lahko dolgotrajno in s tem harmonično.

dr. Veronika Podgoršek

Iz Predgovora knjige Pot do notranje preobrazbe

Uživajte v prebiranju vsebine, saj želim z vami deliti nekaj strani iz knjige Pot do notranje preobrazbe

(Kliknite na sliko za povečavo)

POKUKAJ V NOTRANJOST KNJIGE

Oddaj email in prejmi še dodatni BONUS (še nekaj strani iz knjige Pot do notranje preobrazbe) na email.

Ko se vpišete v obrazec, dobite na email potrditveno sporočilo, ki ga je potrebno potrditi (preverite tudi v neželeno pošto).

Pokukaj v knjigo
Marketing by

KAJ ŠE O KNJIGI MENIJO DRUGI?

Si želite tudi sami biti na tej poti preobrazbe?