Akcija!

Paket “Notranji sijaj” (knjiga+e-vaje+webinar)

24,90 

Odkrijte svoj ‘ZAKAJ’ za notranjo preobrazbo s paketom ‘Notranji sijaj.’ Mag. Mojca Rakovič vas vodi skozi 10 močnih korakov za trajno spremembo, obogatenih z življenjskimi zgodbami, ki vas bodo navdihnile.

Podprite svojo željo za spremembo z odločitvijo, ki bo dvignila vašo žensko moč in energijo ter vas popeljala v višje življenjsko stanje. Odklenite svojo preobrazbo z učinkovitim paketom “Notranji sijaj”!

Kategorija:

Odkrijte moč preobrazbe z našim ekskluzivnim paketom "Notranji sijaj"

Ta transformativni paket vključuje:

📖 Knjigo Pot do notranje preobrazbe: Potopite se v strani naše uspešnice, kjer boste našli 10 konkretnih korakov za preoblikovanje svojega življenja od znotraj navzven. Z zgodbami in smernicami, prilagojenimi ženskam, je ta knjiga vaš načrt do trajne spremembe.

🌟 E-vaje: pridobite dostop do zbirke opolnomočenih e-vaj, ki dopolnjujejo učenja knjige. Te vaje vam bodo pomagale prenesti teorijo v prakso in vas opolnomočile za ukrepanje na vaši poti preobrazbe.

🎯 Spletni webinar 'Tukaj in zdaj': pridružite se nam na ekskluzivnem spletnem seminarju, ki vas bo vodil skozi bistvo 'tukaj in zdaj'. Naučite se tehnik čuječnosti in praktičnih strategij za sprejemanje sedanjega trenutka in pospešitev preobrazbe.

📘 Preverjena kakovost: prvi natis knjige je bil razprodan v samo treh mesecih, kar dokazuje njeno kakovost in učinkovitost. Mnogi bralci so delili svoje zgodbe o preobrazbi, od ponovne pridobitve navad samooskrbe do osvoboditve nezdravih odnosov.

🌿 Vaša druga priložnost za spremembo: Drugi ponatis naše knjige je tu in čaka na vas, da naredite pomembne spremembe v svojem življenju. Življenje je prekratko, da bi ga zadrževali omejujoča prepričanja in nekoristne misli.

🚀 Gremo skupaj naprej: sprejmite odločitev preobrazbe.

S tem paketom boste pridobili orodja, znanje in podporo, ki jih potrebujete za napredovanje, da opustite staro in greste samozavestno naprej.

Zakaj čakati? Vaša pot preobrazbe se začne zdaj. Investirajte vase in odklenite svetlejšo prihodnost s paketom »Skrivnosti jesenskega preboja«.

🌟 Doživite preobrazbo še danes! 🍂