Kdo sem?

Da se predstavim za vse, ki me ne poznate:

Prevečkrat sem bila v stiku z ženskami, ki niso verjele vase, bile “nevidne”, skromne, tihe, pridne, obubožane, odvisne od partnerjev…
Moje poslanstvo se je oblikovalo skozi delo z otroki s posebnimi potrebami, kjer sem delala kot učiteljica. Takrat sem še bol začutila, da želim dati nekaj več, kot samo “golo” znanje.

Svoje zavzemanje za ženske sem poglobila kot prostovoljka v materinskem domu, kjer sem se globoko v sebi začela zavedati lastne vrednosti in da vso znanje in izkušnje želim dati naprej vsem ženskam sveta.

Vmes sem bila zaposlena kot delavka v kolektivu 340 ljudi, kjer so bila negativna čustva, obrekovanje in pritoževanje na prvem mestu. Ne, nisem obupala. Ravno nasprotno, to mi je dalo moč, da želim trpečim ženskam, ki verjamejo, da nimajo druge izbire, dokazati, da je vse mogoče, tudi nemogoče.

Ne, ni bilo vse rožnato, v življenju sem se velikokrat spotaknila in padla, in ravno zato sem danes, kjer sem.

Zaključila sem magisterij za psihosocialno pomoč, kjer sem se poglobila v “odvisnost od odnosov”.

Letos sem zaključila izobraževanje pri mentorju Tony Robbinsu, kjer sem pridobila znanja, kako vam lahko pomagam, da še hitreje pridete do zastavljenega cilja.

Sem mentorica za ženske.

Trenutno sem vključena v izobraževanje v Zagrebu, ki se mi zaključi v juliju, kjer pridobivam še dodatne vsebine, da vas podprem bolj kot kdajkoli do zdaj.

Moj način dela:

Ne dajem ti odgovorov na tvoje izzive, temveč te vodim do tvojih lastnih rešitev, ki so že v tebi. Takšne, ki so ti blizu, tvoje srčne. Da bi to dosegla, ti zastavim številna močna vprašanja, ki te pripeljejo do “razsvetljenja”, do vrzeli, ki te je vlekla nazaj in te ovirala pri uresničevanju tvojih potencialov in zastavljenih ciljih.

Včasih je dovolj, da ti ponudim drugačno perspektivo in s tem v tebi spobudim preboj, ki je ključnega pomena za dosego tvojega USPEHA. Ničesar ti ni treba. Seveda, lahko prideš sama do tega odgovora, vendar zato potrebuješ časovno veliko dlje časa (ne gre za “need”, ampak “speed”).

Ko začutim, katero vprašanje ti zastavim kdaj in na kakšen način, te lahko to vodi do nekaterih uspešnih spoznanj, s katerimi narediš preboj na različnih področjih. S tem pridobiš možnost spoznati veliko novega o sebi in situaciji, v kateri si, pa ti je bilo prej skrito.

Polagam ti besede v tvoje srce: Sprejmi odgovornost za svoje življenje in za vse, kar se ti dogaja. To je tvoja izbira in odločitev.

Sem mamica trem sončkom, starim 1 leto, 7 in 9 let.

Sem žena krasnemu možu, s katerim imam možnost skupaj rasti in napredovati, gojiti ljubezen, spoštovanje in razumevanje.

Pisana beseda mi je pri srcu. In ravno zato vsak mesec napišem članek na temo duševnega zdravja, navad, tega, kar me pri klientkah najbolj navduši ali gane.

Pišem tudi blog in newsletterje o tekočih doživljanjih in nasvetih za ženske.

In v maju bo izšel moj prvenec, dragocena knjiga, kjer opisujem, kar sem preživela in strnila v priročnik za ženske.

V prostem času rada berem knjige (trenutno požiram knjigo o smislu življenja z naslovom Ikigaj).

Mačke so moja strast. Rada preživljam čas z družino, v naravi – še posebej v planinah.

Obožujem Japonsko, zeleni čaj in parfume.

Moj moto je: Živi tukaj in zdaj. Življenje je igra.

Z ljubeznijo,

Mojca