Vam nihče do zdaj ni povedal?

ZA ŽENSKE, stare med 30 in 45 let, ki se soočajo z različnimi izzivi? In izzivov morda še kar ni konec. Za vse ženske, ki želijo opustiti stare vzorce, navade in želijo zaživeti sveže, radostno življenje v skladu s svojimi pričakovanji.

Če vam do zdaj nihče ni povedal, vam povem jaz, da JE mogoče, da spremenite svoje življenje. Pomagamo vam najti upanje, radost in vas opolnomočimo preko naših zaupnih podpornih storitev. Navdihujemo vas za življenje, ki ste ga do sedaj samo upali sanjati. In JE mogoče!

Postanite povzročiteljice sprememb, ki vas bodo osvobodile. Življenje je darilo.Podarite sebi dostojanstveno življenje.

Tukaj sem za vas. Niste sami.

V življenju sem se srečala z mnogimi ženskami, ki so bile zelo različne. Od tistih, ki so potrebovale pomoč, so bile ponižane na vsakem koraku in nikakor niso znale poskrbeti zase, bile so spregledane, do tistih, ki so v življenju trpele pod izgovori in tistih, ki so me in me še vedno znova navdihnejo s svojo močjo, ženskostjo, pogumom.

V tem večletnem času dela na sebi sem spoznala kar nekaj stvari, ki jih sama imenujem priporočila, saj so skoraj obvezna. Najpomembnejše je delo na sebi. Ko zanemarimo sebe, ko se začnemo oddaljevati sami od sebe, se postavljamo na zadnje mesto, začnemo počasi toniti v pogubo… In ta poguba se začne počasi in nevedno širiti na vsa področja življenja. Kaže pa se na različne načine: kar naenkrat nimam več časa za prijateljico (-e), morda mi ni več tako pomembno, da grem redno k frizerju, morda postanem melanholična ob misli, da bi lahko kaj naredila zase, začnem kupovati oblačila, ki ne izražajo več tako ženstvenosti, ostajam tiho, takrat, ko bi morala spregovoriti …

Takšne in drugačne stvari nas začnejo najedati, naše srce. Ko govorim o srcu, imam v mislih vse, kar zajema našo bit, sanje, upanje, želje, strast … In iz tega najedanja se lahko rešimo samo z uvidenjem, da smo tam, kjer smo Si priznamo, sprejmemo. In od tukaj je odskočna deska za naprej, da se odločimo, da bomo nekaj spremenile.

KAJ LAHKO NAREDIM ZASE DANES?

Ne, sploh ni enostavno, ker če bi bilo, bi do zdaj že to naredile. Iz tega se je razvil nov program, ki sem ga poimenovala TRANSFORMACIJA ZA ŽENSKE. Če vas zanima, si lahko preberete več na tej spletni strani.

Pomembna je samo vaša odločitev! Ali živite po starem, v coni udobja, ali pa zaživite življenje, ki ste si ga vedno želele.

Mojca