Dvig samozavesti je v vaših rokah

Čas je za spremembo

Pred vami je posebna darilo

Prejeli ste posebni BONUS:

PDF: 7 vaj za dvig samozavesti

7 vaj za dvig samozavesti je dosegljiv tukaj:

Ostale možnosti sodelovanja:

Knjiga “Pot do notranje preobrazbe” je vodnik z zgodbami za pogumne ženske.

spomladanski paket za ženske rešite

SI ŽELITE NOVEGA ZAČETKA?

Lahko pa samo iščete kaj več v življenju, morda sami ne veste, kaj. Želim, da PRI SEBI prepoznate ta velik ZAKAJ, tako kot ga je avtorica pred nekaj leti.

 

Zakaj je to pomembno, da naredite svojo notranjo preobrazbo? Da greste naprej, opustite stare vzorce, ki vas vlečejo nazaj, morda izstopite iz vloge žrtve (nimam denarja, nimam časa, ne morem zaradi otrok, ipd.).

Pomembna je želja in enako pomembna je vaša goreča odločitev, da želite iti naprej.

Vsak dan, ko ste odložili odločitev, je izgubljen, vsak dan ste dlje proč od sebe.

Si želite še tako živeti? Je to življenje, ki si ga zaslužite? V knjigi dobite odgovore, kako se premakniti naprej in ZAKAJ. To veste vi globoko že v sebi, samo obuditi morate. 

 

IMATE ŽE DOVOLJ ODLAŠANJA IN ISKANJA REŠITEV?

Knjiga zajema 10 konkretnih korakov, kako doseči notranjo in zunanjo preobrazbo, ki vam bosta za vedno spremenili življenje.

Dodana vrednost vodniku za ženske so vaje in resnične zgodbe, ki jih je avtorica doživljala skozi lastne izkušnje.

Kdaj, če ne zdaj, je čas za vašo spremembo?

Mojca Rakovič, mag.

Mojca Rakovič, mag.

Avtorica knjige Pod do notranje preobrazbe v 10 korakih

Nekoč sem bila na boleči točki razpotja: iskala smisel življenja-kot da mora obstajati nekaj več, kot to, kar živim.  To je bil moj začetek, ko še nisem vedela, kaj si pravzaprav želim v življenju. Takrat nisem imela pojma, da lahko JAZ vplivam na svoje življenje.

Odrasla sem v majhnem kraju na vasi, obkrožena z žalostnimi zgodbami žensk, še posebej v odvisnih odnosih, ne da bi poskrbele zase, finančno obubožane, z nenehnimi izgovori, da ne zmorejo itd. Vse sem poznala v teoriji, kako dalje – nisem pa vedela, kako to prenesti v prakso. Skozi lastne izkušnje, izobraževanja, študij psihosocialne pomoči in dela z ljudmi sem prišla do številnih spoznanj za boljše življenje, ki sem jih strnila v knjigo.

In zdaj sem tukaj, kjer sem, želim deliti svojo izkušnjo s celim svetom, deliti svoje orodje “PREOBRAZBA V 10 KORAKIH”, da tudi vi ne boste šli skozi mukotrpne korake in ne boste zapravljali leta vašega časa, kot sem ga morala jaz, ampak da se tega naučite strnjeno skozi knjigo. Zdaj dogodke, odnose in ljudi okoli sebe sprejemam z mirom, z globokim razumevanjem in sočutjem. 

R

IZBOLJŠATE VSA PODROČJA SVOJEGA ŽIVLJENJA

KNJIGA JE KORISTNO ORODJE ZA VSO ŽIVLJENJE

V KNJIGI PRIDOBITE CELOTNO ORODJE V 10 KORAKIH ZA PREOBRAZBO

PRVI NATIS KNJIGE JE BIL RAZPRODAN V TREH MESECIH

Kako kvalitetna je knjiga so bralci dokazali s tem, da je prvi ponatis bil razprodan v treh mesecih!

Kar nekaj se vas je javilo in mi poročalo o vaši preobrazbi, kako ste sedaj lahko šli naprej, kako ste spet začeli skrbeti zase, začeli telovaditi, se rešili nezdravih odnosov itd. Bravo!

 

Drugi ponatis je zunaj in čaka prav na vas, da tudi vi nekaj spremenite.

Življenje je prekratko, da bi se vrteli v nezdravih prepričanjih in neuporabnih mislih.

 

Gremo skupaj naprej, samo naprej!

Si želite iti naprej, opustiti staro in začeti na novo?

Potem je ta SPOMLADANSKI PAKET s knjigo Pot do notranje preobrazbe za vas enkratna priložnost, da začnete ustvarjati nove vrednote, se ceniti v globino sebe in si ustvarite, kar ste si vedno želeli.

CENA:

REDNA CENA: 69,90 EUR

AKCIJSKA CENA: 24,90 EUR

KAJ O KNJIGI MENIJO DRUGI?

Knjiga Pot do notranje preobrazbe je vodnik za vse tiste, ki še iščejo svojo pot sreče. Avtorica s posebno nežnostjo bralko nagovori k samorefleksiji, ji vlije moč ter pokaže pot do potrebnih sprememb – z zaupanjem in vztrajnostjo. Nagovarja jo, da pogleda strahovom in preostalim oviram v oči ter skupaj z njimi pogumno naredi korak naprej. Vsaka na novo prebrana stran bralko navdahne z novim “aha momentom”, zato to ni priročnik, ki bi ga bilo vredno prebrati in za vselej odložiti, temveč v roke vzeti večkrat. Skozi branje knjige je moč čutiti iskren zgled avtorice, ki v zapisano verjame in ki svoje besede predvsem pristno ter polno živi. 

Daša Cek Stepančič, mag. psihosoc. pomoči,
vodja KVS Slovenija

Knjige rada berem oziroma sem. Z novorojenčkom mi je zmanjkalo časa. Ta knjiga pa me je potegnila in sem jo MORALA prebrati. Da ti misliti, kako vse vpliva na nas, tudi odnosi, ki jim ne damo veliko pomena. Všeč mi je vključena zgodba gospe, ki je doživljala stiske, kot jih vsi mi. Všeč so mi vprašanja, ki ti res dajo misliti in se vprašaš stvari, ki se jih drugače ne. Knjigo priporočam vsem, ki se iščejo ali pa si želijo poglobiti odnose okoli sebe. Najbolj pa mi je v spominu ostalo, da moški hitro pozabijo, ženske pa se spomnimo stvari izpred dveh let. To mi je odprlo oči pri odnosu s partnerjem. Super knjiga.

Sara Praznik

Odzivi bralk in bralcev ter strokovnjakov pričajo o kvaliteti, strokovnosti in uporabnosti knjige.

%

ZADOVOLJSTVO BRALK IN BRALCEV

Osebna preobrazba ni lahka pot. Avtorica v knjigi jasno, preprosto in sočutno odstira ženski moč, da upa stopati po svoji poti. Da zmore prepoznati vse svoje ovire, ki ji preprečujejo razvoj svojih potencialov. Želja. Zadovoljevanje svojih potreb. Odpira ji pot v intuicijo in osebno zaupanje. Zaupanje v ženstvenost. V žensko. Bogatost knjigi dajejo osebne izpovedi, ki so odličen kažipot. Priložnost, da bolje pogleda vase. V svojo ranljivost. Da zmore postavljati meje. Pokaže ji pot osebne rasti. Knjiga je prav zato dragoceno darilo ženski.

Drago Švajger,

magister ZDT, psihoterapevt in vodja centra za psihoterapijo Uglašeni odnosi

Knjiga Pot do notranje preobrazbe ženskam približa idejo o tem, da je preobrazba mogoča, če imajo v rokah prava orodja za ta preobrat. V desetih korakih boste lahko dobili voljo in moč za to, da stopite na pot, ki vas pripelje do tega, kar zares ste. Mojca Rakovič v knjigo vplete zgodbo o Leoni, ki neustrašno uresničuje sebe in stopa korak za korakom v boljše življenje, kar bralki pomaga vizualizirati svojo lastno pot. Knjigo priporočam vsem ženskam, ki iščete konkretne korake, ki vam lahko vrnejo vero vase in v svojo moč. Spoznale boste, kaj pomeni biti ženska. V kakšnih vlogah se ženska lahko znajde in kako se ta vloga prepleta z drugimi ljudmi v njenem življenju. Orodja, ki jih Mojca poda, vam bodo pomagala, da stkete pristne odnose in vloge, v katerih se znajdete, ter hkrati ohranite pristen del sebe in svoje ženskosti. 

Manca Macuh

Vašo knjigo sem v celoti prebrala isti dan, ko sem jo prejela, kljub priporočilu, ki sem ga nekje vmes zasledila, da jo je smiselno vmes odložiti in malo premisliti. Na podlagi tega lahko verjamete, da mi je všeč.
Po tem se počutim nekako osvobojeno. Opomnila me je, da sem za svojo srečo v prvi vrsti odgovorna sama in da je nesmiselno čakati na to, da me bo kdo drug osrečil. To sicer že dolgo vem, pa kljub temu pride obdobje, ko pozabim. Zato je tako branje odlično sredstvo, da me spet spomni.
Se mi zdi, da imamo žene, mame itd…po večini precej podobne izkušnje, zgodbe.
Zato je res super, da obstajate ljudje, ki opravljate to svoje poslanstvo.

J.

Izkušnje drugih nam omogočijo veliko hitrejše napredovanje na lastni poti, morda lahko hitreje dobimo novo dobro idejo, začutimo, kaj je za nas in kaj ne. Kaj bomo ohranili, uporabili in kaj spremenili, zavrgli. Kljub temu da mora vsak najti, imeti in živeti svojo pot, pa nam ni treba iti vedno povsem od začetka, in če želimo svetlobo, nam ni treba odkriti žarnice, če je ta že odkrita. Na koncu je lahko vsak zmagovalec. Vsak, ki svojo pot zares hodi. Nikoli ni samo lahko in lepo, a bistvo je, da najdemo harmonijo in ne hrepenimo po zgolj veselju, ampak predvsem zadovoljstvu, ki je lahko dolgotrajno in s tem harmonično.

dr. Veronika Podgoršek

Iz Predgovora knjige Pot do notranje preobrazbe

Uživajte v prebiranju vsebine, saj želim z vami deliti nekaj strani iz knjige Pot do notranje preobrazbe

(Kliknite na sliko za povečavo)

POKUKAJ V NOTRANJOST KNJIGE

Oddaj email in prejmi še dodatni BONUS (še nekaj strani iz knjige Pot do notranje preobrazbe) na email.

Ko se vpišete v obrazec, dobite na email potrditveno sporočilo, ki ga je potrebno potrditi (preverite tudi v neželeno pošto).

Novičke NL Pot preobrazbe
Marketing by

KAJ ŠE O KNJIGI MENIJO DRUGI?

Si želite tudi sami biti na tej poti preobrazbe?