Misli – čustva – vedenje. Vse je med seboj povezano. Kognitivno vedenjska terapija se ukvarja s TUKAJ in ZDAJ.
In samo mi lahko vplivamo na to, iz katerega zornega kota gledamo na določeno situacijo (“problem” ali “izziv”), na katerem koli področju, ttudi v službi, doma ipd.
Lepo vabljeni, da spremenite svoj zorni kot – tukaj in zdaj – skupaj z mano.

SREČA

Slovar opredeljuje »srečo« kot čustveno stanje dobrega počutja, ki sega od zadovoljstva do močnega veselja. Večina nas pozna srečo, ko čutimo pozitivna čustva, kot so zadovoljstvo, hvaležnost, veselje, radost in ponos. Pogosto rečemo, da se počutimo srečne, ko čutimo, da ima življenje smisel in živimo z namenom.

EN SAM DAN

»To mi je ostalo za večno: živeti, kakor da si le en sam dan na tem svetu in moraš v tem dnevu vse doživeti in preživeti, obenem pa se jasno zavedaš, da je to čisto prekratka doba, da bi se sploh česarkoli lotil. To ni hlastanje, niti melanholija, temveč mirno doživljanje trenutkov, ki jih zbiraš v mozaik, ne da bi si predstavljal, kakšna bo končna slika.« Nejc Zaplotnik

Vsak izmed nas ima določeno predstavo, kako bi naj partnerski odnos izgledal, kaj mu je pomembno, česa v odnosu ne želi… In vendar poskušamo preseči napake v odnosih naših bližnjih, še posebej staršev, babic in dedkov. S pomočjo KVT (kognitivno vedenjska tehnika) lahko razrešimo najpogostejši vzrok za razhod v zvezi, ki je slaba medsebojna komunikacija in izražanje čustev.

Med klienti dobivam najpogostejša vprašanja na teme:

kako shujšati, nespečnost, partner me psihično uničuje, strah, zmenek, nasilje, zloraba, samozavest, terapija, partnerska terapija, izguba bližnjega, žalovanje, odvisnost od odnosov, žrtev, odvisnost od alkohola, odvisnost od računalnika, odvisnost od hrane, odvisnost od kokaina, odvisnost od telefona, alkoholizem, bolečine v križu, glavobol, migrena, samohipnoza, hipnoza, slabič, cona udobjaIzgorelost, depresija, mobing, ustrahovanje, nasilje, vzgoja otrok, kronična utrujenost, demenca, denar, osamljenost. Če imate podobne izzive, ste na pravi strani. Izberite enega izmed mojih programov za rešitev vaših težav.

Vse dobro.

Mojca