LJUBA ŽENSKA! NI VAM TREBA OBUPATI, DA SI LAHKO USTVARITE SANJSKO ŽIVLJENJE, KER IMAM ZA VAS ODLIČNO NOVICO:

Vem, da ste morda utrujeni in globoko razočarani nad svojim življenjem. Vem, da vas lahko že sama misel, da poskusite še enkrat poiskati pomoč, napolni s tesnobo, saj nihče ne želi, da bi še bili naprej neuspešni, ali ne?

Vendar ni treba, da bi obupali. Ni se vam treba bati. Ni se vam treba vsak dan več ur obremenjevati, kako naprej. Nikoli več vam ni treba biti suženj drugim, še posebej hišnim opravilom in nezdravim odnosom… Morda ste naleteli na številne zidove, preden ste postali tako razočarani, da se vam morda zdi, da je edina preostala možnost “nadaljevanje bede v coni udobja”.

Vendar pa takoj, ko odkrijete skrivnosti transformacije “Pot preobrazbe”, ki jih delim z vami, bodo vaše razočaranje, tesnoba, obup, izguba samozavesti v trenutku postali radost, lepota in uresničitev sanj. Super hitro, preprosto in enostavno.

Več na POVEZAVI.

Svoje delo vidim kot mentorico, ki pomaga izgubljeni in razočarani ženski najti svoje odgovore, kam želi naprej.

Vodila jo bom skozi seznam vprašanj, ki si jih bo zastavila, težav, ki jih bo obravnavala, in ljudi, s katerimi se bo soočila. Želim jo opolnomočiti, da bo imela samozavest, da zaživi radostno in cvetoče življenje. Želim, da v sebi neguje in krepi žensko moč.

Mojca Rakovič, mag. psihosoc. pomoči, POT DO NOTRANJE PREOBRAZBE

Mentorica za ženske