Po 5-dnevnem seminarju v tujini: Nova jaz (Najprej si odgovorite na to!)

Učimo se vse življenje. In tako skrbim za svojo profesionalnost, da se nenehno izobražujem.

Za mano je petdnevni seminar za coache, kako narediti preboj. Definitivno eden najboljših v zadnjem času, saj komaj čakam, da vam predam znanje in izkušnjo.

Tokrat bom govorila o besedah, ki jih uporabljamo. Imajo namreč zelo velik vpliv, zato je še kako pomembno, kaj govorimo. Uporabljajmo besede, ob katerih nam je prijetno, toplo v srcu.

Zapisala bom nekaj novih ključnih besed za to spletno stran in nasploh besed, ki so primerne za to področje:

delo na sebi, preboj, novo leto – nova jaz, dinamično, uspeh, Kako narediti preboj?, zmaga brez kompromisa, terapija, cilji, zmaga, nova jaz, notranji mir, hipnoza, novoletne zaobljube uresničene, preboj na celi črti, preobrat, uspešna, blaginja, svetloba, spoznanje …

Za vse, ki to berete in redno spremljate moj blog s prispevki, ki so nekateri objavljeni tudi kot članki v revijah. Hvala za podporo!

Ta članek pišem, saj želim odgovoriti kar na nekaj vprašanj, ki sem jih prejela v zadnjem tednu.

Delam po metodi kognitivno vedenjske tehnike, kjer je predvsem pomembno, da ste odprti in pripravljeni na spremembe. Najprej začnemo delati na spremembi vaših prepričanj in strahov, spremembi dejanj in čustev. Včasih je potrebno obrniti samo nekaj malega v nas in se začne vse obračati v pravo smer.

Najprej si vas želim nekaj vprašati:
1. Koliko močno (od 1 do 10) si želite spremembo v vašem življenju (ni pomembno ali gre za eno ali več področij)?
2.Kako dolgo se že ukvarjate s tem, kar bi želeli rešiti?
3. Ste se pripravljeni podati na pot vaše preobrazbe skupaj z mano ne glede na vse ovire/izgovore in dokončno zapustiti cono udobja, ter uspeti s pomočjo kognitivno vedenjske tehnike?

Ni mi treba pošiljati odgovorov, so le za vašo evidenco, kje ste in kam bi radi šli.

Lahko mi na kratko napišete, na čem bi želeli delati.

Želim vam vse dobro.

Mojca